Materiale de Constructii

Tego, cofraje, antiderapant

Tego 18mm, 21mm. Pentru minim 8 – 10 cofrari. Livrare/comenzi in toata tara. Pret tego, avantajos. Materiale de baza pentru constructii.
Tego este special destinat lucrarilor de cofrare si are o rezistenta ridicata la cofrari – decofrari, in conditii de utilizare standard.
Produsul este executat din lemn de plop. Incleierea este cu rasina fenolica rezistenta la umiditate, apa rece sau fiarta, caldura si microorganisme. Fetele sunt acoperite cu film fenolic iar canturile sunt de culoare inchisa pentru a asigura protectia. Cantitatea de film fenolic este de 120 grame / mp.
Constructia placajului (cu mai multe straturi) si tipul de incleiere confera caracteristici fizico-mecanice superioare.
Straturile de film fenolic si canturile acoperite etanseaza placile de placaj, conferindu-le rezistenta la factori externi (umiditate, caldura, agenti alcalini) si deci o durata de utlizare indelungata.
O manipulare atenta si aplicarea inaintea fiecarei utilizari de ulei sau alte substante uleioase asigura prelungirea duratei de viata. Curatarea panourilor si pregatirea astfel pentru urmatoarea utilizare se va face cu o carpa moale imbibata in ulei sau substante uleioase. In cazul formatizarii sau gauririi, canturile vor trebui protejate. Un alt avantaj este ca, datorita fetelor netede, suprafetele de beton realizate nu mai necesita finisari.
tego negru
hasuman transport

Doar la Hausman.ro gasiti tego la pret avantajos

tego negru

Placaj cofraj Tego negru 21mm 1250mmX2500mm

tego negru

Placaj cofraj Tego negru 21mm 1250mmX2500mm

tego 18mm

Placaj cofraj Tego Maro 21mm 1250mmX2500mm

tego 18mm

Placaj cofraj Tego maro 18mm 1250mmX2500mm