Fier Beton Fasonat BST500, OB37

Fasonat fier beton, pret avantajos, executie rapida si livrare punctuala. Materiale de baza pentru constructii.
Avand o experienta indelungata in acest domeniu al fasonarii otelului beton, va putem pune la dispozitie aceasta solutie pentru optimizarea lucrului pe santier.
  • Fasoneaza acum extrasul de armatura pentru proiectul tau in timp util si sigur.
Procesul de fasonare al otelului beton incepe intr-o fabrica specializata, si, asa cum este si in cazul otelului beton, fasonarea se bazeaza pe furnizarea corecta a detaliilor cuprinse in extrasul de armatura ce face parte din proiectul de constructii.
La HAUSMAN puteti fasona otelul beton laminat la cald, cu profil periodic – striat (PC52, BST 500S) sau cu profil neted (OB 37) poate fi procesat (fasonat) in functie de specificatiile tehnice ale proiectelor cu diametre cuprinse intre 8-32mm.
La comanda va putem realiza si dimensiuni atipice, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic, e-mail, web site, facebook, iar profesionistii nostri vor raspunde cu promtitudine la solicitari si va vor oferi cele mai bune solutii in functie de extrasul dumneavoastra de armatura.
Avantajele acestui material consta in tehnologia simpla de fabricatie, eliminarii armaturii din otelul beton, astfel obtinandu-se o omogenitate a betonul ce il recomanda la cofrajele de captusire sau a celor alunecatoare.In prezent domeniul de utilizare a betonului armat cu fibre de otel are o arie extinsa, printre care: conducte din beton, ziduri de sprijin, lucrari de consolidare la tuneluri, etc.
fier beton fasonat BST 500

Fasonat BST500 Ø8-Ø32

fier beton fasonat pc52

Fasonat PC52 Ø8-Ø32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *