Plasă sudată de calitate superioară

La Hausman, avem un stoc permanent de toate tipurile de plase sudate, garantând un preț avantajos și o livrare rapidă pentru fiecare comandă. Fie că aveți nevoie de plasă sudată din sârmă lisa (STNB) sau plasă sudată din sârmă cu profil periodic (STPB), avem tot ce aveți nevoie.

De ce plasă sudată?

Plasa sudată este o componentă esențială în construcții, deoarece oferă o rezistență și durabilitate superioară structurilor din beton. Alegerea plasei sudate potrivite poate face diferența în calitatea și rezistența construcțiilor dvs.

Produsele noastre

Oferim o gamă variată de plasă sudată, inclusiv:

Caracteristici de produs

Plasa sudată STPB oferă caracteristici tehnice de top, inclusiv o limită de curgere de Rp 0,2 min. 460N/mm² și rezistență la tracțiune Rm min. 510N/mm². De asemenea, plasele noastre sudate permit noduri nesudate, cu condiția ca numărul acestora să nu depășească 3% din totalul nodurilor unei plase sudate și 10% din numărul nodurilor de pe contur.

Cere ofertă

Pentru a solicita o ofertă pentru produsele noastre, selectați produsul dorit și dați clic pe “Cere ofertă”. Veți fi redirecționat către o pagină cu un formular unde veți putea specifica produsul sau produsele dorite și cantitatea necesară. Echipa noastră va procesa solicitarea dvs. și vă va contacta cu o ofertă personalizată.

Consultanță și asistență

Echipa noastră este gata să vă ofere consultanță și asistență pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună plasă sudată pentru proiectul dvs. De la alegerea dimensiunilor corecte la înțelegerea caracteristicilor tehnice ale produsului, suntem aici pentru a vă ghida.

Detalii tehnice

Plasa sudată este fabricată conform standardelor SR EN 438-3/98; SR EN 10080/2006, garantând calitate și fiabilitate. Plasele noastre sudate au caracteristici tehnice specifice, inclusiv o limită de curgere – Rp 0,2 min. 460N/mm², rezistență la tracțiune – Rm min. 510N/mm² și alungire la rupere – A10 min.8. Plasele sudate se livrează în legături cu masa de maxim 2 t, asigurând o manipulare și un transport în siguranță

Soluția ideală pentru proiectele dvs. de construcții

Fie că vă construiți casa de vis sau lucrați la un proiect de infrastructură de mare anvergură, produsele noastre vă oferă calitatea și durabilitatea de care aveți nevoie. Cu livrare rapidă, prețuri competitive și o varietate de dimensiuni și tipuri disponibile, suntem alegerea ideală pentru toate nevoile dvs. de construcții. Beneficiați de asistența noastră profesională pentru a alege soluția perfectă pentru proiectul dvs. și profitați de ofertele noastre personalizate pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun preț posibil. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau pentru a solicita o ofertă.

In videoul de mai jos puteti vedea cum se fabrica o plasa.