Fier Beton: Soluția dvs. pentru construcții durabile

Bine ați venit la Hausman – locul dvs. de încredere pentru toate nevoile dvs. de fier beton. Oferim o gamă completă de produse din fier beton, concepute să susțină cele mai ambițioase proiecte de construcție.
Descoperiți gama noastră de produse din fier beton de înaltă calitate pentru construcții solide și durabile. Solicitați o ofertă astăzi!

De ce Fier Beton?

Fierul beton este esențial în industria construcțiilor, fiind utilizat într-o varietate de proiecte, de la clădiri rezidențiale și comerciale la infrastructuri de mari dimensiuni, cum ar fi poduri și autostrăzi. Calitatea și durabilitatea acestui material îl fac indispensabil pentru orice proiect de construcție.

Produsele noastre

La Hausman, ne mândrim cu varietatea și calitatea produselor noastre din otel beton. De la fierul beton simplu la cel armat, în diverse dimensiuni și grade de rezistență, avem produsele potrivite pentru a satisface cerințele proiectului dvs.
fier beton BST500

BST500 bară 12m Ø8

Fier beton bst500 de 10

BST500 bară 12m Ø10

Fier beton bst500 de 10

BST500 bară 12m Ø14

fier beton bst500 de 16

BST500 bară 12m Ø16

fier beton bst500 de 16

BST500 bară 12m Ø18 – Ø32

OB37 6mm colac

OB37 8mm colac

sarma moale

Sarma moale fierar 1,18mm

Sarma moale cofraj 3 mm

Sarma moale cofraj 4mm

Caracteristici de produs

Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, concepute pentru a rezista la încărcăturile și tensiunile asociate cu construcțiile. În plus, oferim produse cu acoperire galvanizată pentru o protecție suplimentară împotriva coroziunii și ruginei.

Cere ofertă

Pentru a solicita o ofertă pentru produsele noastre, selectați produsul dorit și dați clic pe “Cere ofertă”. Veți fi redirecționat către o pagină cu un formular unde veți putea specifica produsul sau produsele dorite și cantitatea necesară. Echipa noastră va procesa solicitarea dvs. și vă va contacta cu o ofertă personalizată.

Consultanță și asistență

Înțelegem că fiecare proiect de construcție este unic și poate avea nevoi specifice. De aceea, echipa noastră de experți este gata să vă ofere consultanță și sfaturi profesioniste pentru a vă ajuta să alegeți produsele potrivite și să le utilizați eficient.

Detalii tehnice

Produsele noastre din fier beton respectă standardele de fabricație DIN 488; STAS 438-1/89 și alte norme europene. Fiecare produs are o limită de curgere minimă de 235 N/mm2 și o rezistență la rupere de 360 N/mm2, cu o alungire A5 minimă de 26%.
Oferim două tipuri principale de produse: otel beton neted (OB37) disponibil în colac de 6mm până la 10mm și otel beton striat (BST 500) disponibil în bara de 8mm până la 32mm.
Concluzie
Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului dvs. de construcție, Hausman este alegerea ideală pentru toate necesitățile dvs. de fier beton. Ne angajăm să oferim produse de înaltă calitate și servicii profesioniste pentru a vă ajuta să construiți clădiri solide și durabile. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații despre produsele noastre și serviciile noastre

Fierul beton este esențial în industria construcțiilor, fiind utilizat într-o varietate de proiecte, de la clădiri rezidențiale și comerciale la infrastructuri de mari dimensiuni, cum ar fi poduri și autostrăzi. Calitatea și durabilitatea acestui material îl fac indispensabil pentru orice proiect de construcție.

La Hausman, ne mândrim cu varietatea și calitatea produselor noastre din fier beton. De la fierul beton simplu la cel armat, în diverse dimensiuni și grade de rezistență, avem produsele potrivite pentru a satisface cerințele proiectului dvs​.

 Unele produse specifice de fier beton oferite de Hausman includ fier beton BST500 în diferite diametre și lungimi, sârmă moale pentru cofraje în diferite diametre, și fier beton OB37 în formă de colac în diferite diametre. Aceste produse au primit evaluări ridicate de la clienți​.

Toate produsele Hausman sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, concepute pentru a rezista la încărcăturile și tensiunile asociate cu construcțiile. În plus, ei oferă produse cu acoperire galvanizată pentru o protecție suplimentară împotriva coroziunii și ruginei​.

Produsele din fier beton Hausman respectă standardele de fabricație DIN 488; STAS 438-1/89 și alte norme europene. Fiecare produs are o limită de curgere minimă de 235 N/mm2 și o rezistență la rupere de 360 N/mm2, cu o alungire A5 minimă de 26%. Hausman oferă două tipuri principale de produse: oțel beton neted (OB37) disponibil în colac de 6mm până la 10mm și oțel beton striat (BST 500) disponibil în bară de 8mm până la 32mm.

Alte produse
fier beton fasonat

Otel beton fasonat

Tego

Ne gasiti si pe Facebook