Materiale de Constructii 

       Livrare Imediata!

officehasuman - Telefon - WhatssApp

Va punem la dispozitie fier beton fasonat/etrieri fier beton BST 50. Fasonat fier beton, certificate STAS, incercari laborator. Livrari rapide in toata tara

Avand o experienta indelungata in acest domeniu al fasonarii otelului beton, va putem pune la dispozitie aceasta solutie pentru optimizarea lucrului pe santier.

  • Fasoneaza acum extrasul de armatura pentru proiectul tau in timp util si sigur.

Procesul de fasonare al otelului beton incepe intr-o fabrica specializata, si, asa cum este si in cazul otelului beton, fasonarea se bazeaza pe furnizarea corecta a detaliilor cuprinse in extrasul de armatura ce face parte din proiectul de constructii.

La HAUSMAN puteti fasona otelul beton laminat la cald, cu profil periodic – striat (PC52, BST 500S) sau cu profil neted (OB 37) poate fi procesat (fasonat) in functie de specificatiile tehnice ale proiectelor cu diametre cuprinse intre 8-32mm.

La comanda va putem realiza si dimensiuni atipice, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati teleponic, e-mail, web site, facebook, iar profesionistii nostri vor raspunde cu promtitudine la solicitari si va vor oferi cele mai bune solutii in functie de extrasul dumneavoastra de armatura.

Cere oferta

Mail - Telefon - WhatsApp

0752623794

Cere oferta

Mail - Telefon - WhatsApp

0752623794